Soms zou je willen dat je je hoofd even uit kon zetten.

 

Gelukkig kan dat!

Met Access Bars

 

Voel je RIJK

Rust In Je Kop. Iets voor jou?

Maak moeiteloos je hoofd leeg

Soms zit je hoofd zo vol dat je dreigt vast te lopen door stress, gedachten, zorgen of angst. Dan zou je willen dat je je hoofd even uit kon zetten. 

Je kunt je hoofd een beetje vergelijken met als de harde schijf van een computer, waar je alles opslaat wat je tegen komt. Vaak zijn dat nuttige zaken, maar ook veel zaken die je het liefst direct weer wilt vergeten. 

Wat gebeurt er met een computer die maar voller en voller wordt? Die gaat slechter presteren.

Zo gaat het ook met jouw hoofd. Je hoofd zit vol met dingen die je niet (meer) nodig hebt. Dat zijn over het algemeen onbewust opgeslagen gedachten, overtuigingen en herinneringen.

Op je computer is het is belangrijk om regelmatig de boel op te schonen. zodat alles weer vlotter en makkelijker gaat.

Je hebt een goede "clean-up tool" nodig om deze opgeslagen dingen te verwijderen en op te ruimen.

Access Consciousness Bars is jouw "Clean-up tool"

Hoe werkt het?  
Op je hoofd heb je als het ware 32 toetsen, om maar even in computertaal te blijven. Onder deze toetsen liggen jaren en jaren van herinneringen, gedachten, gevoelens, emoties en overtuigingen opgeslagen zonder dat je het in de gaten hebt.

Door deze toetsen (punten) op je hoofd licht aan te raken worden deze overtuigingen en gedachten als het ware losgeweekt en kunnen ze verdwijnen uit jouw systeem. Je defragmenteert als het ware je harde schijf.

Wat moet je daarvoor doen?
Het enige wat je hoeft te doen is ruim een uur ontspannen te liggen en de rest gaat vanzelf. Je hoeft niet te weten wat het is dat je moet loslaten. Je hoeft nergens over te praten, alles gebeurt vanzelf, op het juiste moment.

Tijdens een Access Consciousness Bars sessie ervaar je een diepe rust en ontspanning. 

Wat kun je verwachten?

 • Je kunt veel makkelijker omgaan met 'lastige' mensen of situaties, 
 • Dingen glijden makkelijker van je af
 • Je maakt je minder druk en ervaart minder stress
 • Er ontstaat rust in je hoofd en je lijf en je nachtrust kan verbeteren. 
 • Er ontstaat ruimte om nieuwe ideeën en inzichten te ontvangen
 • Fysieke of mentale (stress gerelateerdeklachten (rug-, nek- schouder- hoofdpijn) kunnen verminderen of zelfs verdwijnen 

Access Bars heeft al duizenden mensen over de hele wereld geholpen bij het veranderen van vele aspecten van hun leven, zoals angst, stress, piekergedachten, beter slapen, gezondheid, gewicht, geld, relaties, business, en nog veel meer!

 

Hoe en Wat

Access Consciousness Bars sessies vinden gekleed plaats, terwijl je op een comfortabele behandeltafel ligt. Je hoeft zelf niets te doen.

Draag loszittende kleding.
Nuttig vlak voor de behandeling geen zware maaltijd.
Drink kort voor de behandeling geen alcohol of koffie.
Neem even rust na een behandeling en drink voldoende water.
Na de sessie kan je lichaam meer behoefte hebben aan zoet of zout.

Bars sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte in Voorhout. Ik kan ook naar jou toe komen, tegen vergoeding van reistijd en kilometers.

Access Bars kun je zo vaak doen als je wilt, bij wijze van spreken elke dag.

Veel mensen gaan één keer in de vier tot zes weken naar de kapper, sauna of schoonheidsspecialiste. 
Wat als je Bars ook op die manier kunt integreren in je leven en er een gewoonte van maakt om regelmatig je hoofd leeg te maken? 

Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg 

Het doen van een aantal Bars sessies is het beginpunt voor het creëren van rust, ruimte en verandering in je hoofd en in je leven.

Als je echter verder niets veranderd en je blijft doen wat je altijd deed, krijg je nog steeds meer van hetzelfde en dat is niet wat je wilt.

Daarom is het belangrijk om oude patronen waarin je je jarenlang onbewust hebt vastgezet, te doorzien en te doorbreken.

Dat vraagt om bewustwording. Pas als je bewust bent van wat er gebeurt kun je het veranderen

Door Access Bars te combineren met inzicht in jezelf maak je de weg vrij om elke dag blij en vol energie wakker te worden en met enthousiasme te genieten van je leven, je werk en je relaties.  

Dit is niet zomaar iets. This is Life-Changing

Welke verandering zou jij graag zien in jouw leven, zodat je kunt gaan leven van uit rust, balans en ontspanning?

Wat kun je verwachten? 

 
 • Vijf Access Bars Rust-in-je-hoofd sessies inclusief gesprek om je hoofd leeg te maken van oude gedachten, emoties en belemmerende overtuigingen (1.5 tot 2 uur per keer) Tijdens een Access Bars sessie ervaar je een diepe rust en ontspanning. Elke 2 weken heb je een sessie.
 • In de tussenliggende weken hebben we vijf gesprekken van 20 tot 30 minuten om te horen hoe het met je gaat en of er vragen zijn. Tijdens deze gesprekken leer je ook eenvoudige ademhaling-, bewustzijns- en ontspanningsoefeningen om je lijf en je hoofd nog meer tot rust te brengen. Deze oefeningen kun je altijd en overal gebruiken, ook na afloop van deze sessies.
 • Deze oefeningen kun je altijd en overal gebruiken, ook na afloop van de vijf sessies.
 

Voel je een heel ander mens! 

  745 euro

 
Eventueel extra bij te boeken:
 • Uitgebreide Human Design - Gene Keys reading waarin je ontdekt wat je ware levensdoel is en hoe je je gaven en talenten volledig te bloei kunt brengen op je eigen unieke manier, waardoor je kunt gaan leven vanuit gemak en flow.  Deze reading omvat een zeer uitgebreid pdf-document van 45 pagina's met de beschrijvingen van jouw persoonlijke sferen, levensthema’s en lijnen van je Gene Keys profiel en de belangrijkste aspecten uit je Human Design profiel.  (LET OP: Voor een reading heb ik nodig: je geboortedatum, je geboorteplaats en je nauwkeurige geboortetijd) 
 • Aanvullend gesprek bij reading (75 minuten)