Ervaringen met Bars

Rugklachten verdwenen

Ik geef eerlijk toe dat ik heel sceptisch was voordat ik hieraan begon. Maar door het enthousiasme waarmee Erna vertelde over het werken met deze methode en de ervaringen die andere mensen hiermee hadden wilde ik het toch een kans geven.

Al na de eerste sessie gebeurde er veel. Zo kon ik eindelijk na tientallen jaren weer zonder problemen opstaan uit mijn bed. Mijn rugklachten waren namelijk sterk afgenomen. Na één sessie al!! Ook de drukte in mijn werk kon ik beter aan en ik had duidelijk meer rust in zijn hoofd.

Tijdens de sessies kon ik heel diep ontspannen. Het is een vorm van ontspanning die ik nog nooit eerder heb ervaren. Ik had echt het gevoel dat ik heel ergens anders was tijdens de sessie. Na 5 sessies voel ik mij echt een ander mens. Ik slaap nu ook een stuk beter en dat werkt door in mijn hele leven. Dank je wel.

Hans F.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Slaap apneu* & Bars

Een mooie ervaring van Theo die last heeft van depressiviteit en vorige week zijn eerste Bars sessie heeft gehad.

Hij merkt dat hij lekkerder slaapt en hij heeft een hele fijne week gehad, waarin hij diverse dingen heeft ondernemen, maar ook goed voor zichzelf heeft gezorgd door op tijd rust te nemen. Het ontbijt smaakt hem weer en hij voel zich een stuk beter.

Maar het opmerkelijkste verschil vond ik wel, dat toen hij tijdens de vorige sessie in slaap was gevallen hij behoorlijk last had van slaapapneu* en tijdens de sessie van vanmorgen was hij ook in slaap gevallen maar zijn ademhaling bleef mooi rustig en de slaap apneu was niet aan de orde.

Hoe wordt het nog beter? Wat kan Bars voor jou lijf en je leven veranderen?

(*Bij slaapapneu stokt de ademhaling enkele tientallen seconden tijdens het slapen.)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Annemarie:

Tijdens de sessie was ik zo snel diep ontspannen, dat ik binnen 10 minuten in slaap was gevallen. Wat mij opvalt na de sessie is dat ik merk dat ik zaken die ik normaal zou laten liggen, nu sneller oppak en afhandel en het is rustiger in mijn hoofd.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~