Ervaringen met Bars

Rugklachten

Voor aanvang van de tweede sessie van Hans vertelde hij dat er na zijn eerste sessie veel was gebeurd. Hij kon eindelijk na tientallen jaren weer zonder problemen opstaan uit zijn bed. Zijn rugklachten waren namelijk sterk afgenomen. De drukte in zijn werk kon hij beter aan en had duidelijk meer rust in zijn hoofd.
En na afloop van deze 2e sessie zei hij: ik kan me anders nooit zo diep ontspannen, ik had echt het gevoel dat ik heel ergens anders was tijdens de sessie.

Na 3 sessies is zijn de jarenlange rugklachten van Hans verdwenen en tot op de dag van vandaag is dat zo gebleven.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Slaap apneu* & Bars

Een mooie ervaring van Theo die last heeft van depressiviteit en vorige week zijn eerste Bars sessie heeft gehad.

Hij merkt dat hij lekkerder slaapt en hij heeft een hele fijne week gehad, waarin hij diverse dingen heeft ondernemen, maar ook goed voor zichzelf heeft gezorgd door op tijd rust te nemen. Het ontbijt smaakt hem weer en hij voel zich een stuk beter.

Maar het opmerkelijkste verschil vond ik wel, dat toen hij tijdens de vorige sessie in slaap was gevallen hij behoorlijk last had van slaapapneu* en tijdens de sessie van vanmorgen was hij ook in slaap gevallen maar zijn ademhaling bleef mooi rustig en de slaap apneu was niet aan de orde.

Hoe wordt het nog beter? Wat kan Bars voor jou lijf en je leven veranderen?

(*Bij slaapapneu stokt de ademhaling enkele tientallen seconden tijdens het slapen.)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Annemarie: Tijdens de sessie was ik zo snel diep ontspannen, dat ik binnen 10 minuten in slaap was gevallen. Wat mij opvalt na de sessie is dat ik merk dat ik zaken die ik normaal zou laten liggen, nu sneller oppak en afhandel en het is rustiger in mijn hoofd.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~