Eén woord veranderd je leven

Eén Woord veranderd je leven!

Hoe zou het zijn als je voor 2022 voor de verandering eens geen goede voornemens maakt, maar in plaats daarvan een veel krachtigere manier zou hebben om het nieuwe jaar vorm te geven?

Want laten we eerlijk zijn, veel goede voornemens halen eind januari niet. De meeste Nederlanders hebben ze al na 2 weken opgegeven. Dat kan voelen als falen, waardoor je jezelf kunt veroordelen voor het niet halen van je doelen. Niet echt een lekker begin van het jaar!

Wat als je één woord zou hebben die een heel jaar lang richting en betekenis geeft aan alles wat je doet en waaraan je elke actie of beslissing die je neemt kunt toetsen.

Eén woord! 

Eén woord dat je helpt om een positieve verandering te maken in bijvoorbeeld je relatie, je gezin, je werk of bedrijf.
Eén woord dat je helpt focus te houden op je doel, je missie, je passie.
Eén woord dat je helpt om je te concentreren op wat belangrijk is in jouw leven.
Eén woord is eenvoudig.
Eén woord is krachtig en makkelijk te onthouden.
Eén woord maakt het makkelijk om nieuwe gewoonten en veranderingen te creëren.

Vorig jaar was mijn woord Liefde. Vooral liefde voor mezelf. Ik heb namelijk nog al eens de neiging om een beetje hard te zijn voor mezelf en mezelf te veroordelen als dingen niet gaan zoals ik graag zou willen.

Liefde voor mezelf betekende voor mij ook, goed voor mijn gezondheid zorgen. Zoals het versterken van mijn zelf genezend vermogen en mijn immuunsysteem. Dat is wat ik het afgelopen jaar dus heb gedaan.

De liefde voor mezelf heeft er voor gezorgd dat ik nu al meer dan een jaar bijna elke dag de Cirkel van Licht ceremonie doe en die volledig heb geïntegreerd in mijn leven. En elke keer wanneer ik het doe ontvang ik diepere inzichten en mogelijkheden om het uit te breiden, voorbij wat ik ooit voor mogelijk heb gehouden.

Dus toen iemand mij vroeg naar mijn woord voor 2022, hoefde ik daar geen seconde over na te denken. Ik wist het direct. FREQUENTIE! Dat is mijn woord.

Alles is frequentie/trilling/energie. En het fascinerende daarvan is dat je ermee kunt spelen. Met lichtfrequenties met energiefrequenties, zoals ik dat het afgelopen jaar heel veel heb gedaan. Gewerkt met het verhogen van mijn licht-frequentie/energie. Onder andere met de Schumann resonantie (Hartslag van de aarde) en met de Gene Keys (licht)frequenties, waardoor ik een persoonlijke, zakelijke en spirituele GROEISPURT heb gemaakt.

Er gebeurden magische dingen. Het universum kwam als het ware in actie om mij te ondersteunen. De toevalligheden stapelden zich en dingen kwamen bijna als vanzelf naar me toe. Ik merkte dat ik helemaal niet zo hard hoef te werken, wanneer ik me bewust verbind met het grotere geheel en ben aangesloten op “de natuurlijke stroom van het leven”.

Dat is waar ik ZO enthousiast ben over het starten met het geven van de Schumann cursus en de The Healing School of Light jaargroep, Een jaar lang ga je actief aan de slag met het implementeren van de Schumann Resonantie en werken met Licht, Frequenties, Intenties en Levenskracht-energie.

Dit gaat je leven ECHT veranderen.

De cirkel van Licht ceremonie is een klein onderdeel uit het Jaargroep programma dat start op 7 februari.

De eerste Cirkel van Licht ceremonie van dit jaar op 2 januari begon meteen al magisch met een prachtige verrassing. Toen we aankwamen bij de grote oude boom, werden we verrast door de aanwezigheid van 3 herten.  Ik kom al mee dan 4 jaar in dit bos en in al die tijd heb ik pas 1x één hert gezien. Nu ineens 3 tegelijk. Heel even bleven de herten staan en keken we naar elkaar, waarna ze rustig verdwenen in het bos.
Na afloop vertelden een sommige deelnemers dat ze de aanwezigheid van de herten ook hadden gevoeld tijdens de Cirkel van Licht Ceremonie. Heel bijzonder!

Doe ook mee.

Met de Schumann Cursus

The Healing School of Light Jaargroep

Of met de maandelijkse Cirkel van Licht in het bos.

Laat je niet tegenhouden door de misschien moeilijke woorden en termen.  Ik maak het simpel en praktisch.

  • Verhoog je energie
  • Verbeter je humeur
  • Bescherm jezelf tegen negatieve invloeden van buitenaf
  • Activeer je zelf-genezend vermogen
  • Versterk je immuunsysteem
  • Kom in balans
  • Krijg rust in je hoofd, je lijf en je leven
  • Voel je sterk en krachtig en weet hoe je dat kunt behouden
  • Voel je blij en opgewekt, ongeacht wat er gebeurt in de wereld om je heen

 Dit is wat er bedoelt wordt met IN JE KRACHT STAAN!

Wat wil jij dit jaar voor jezelf bereiken?

Welke zaadjes kun jij planten en de rest van het jaar oogsten?

 ~~~~~~~~~~~~~~

Wil je ook één woord voor het nieuwe jaar?
Denk terug aan het afgelopen jaar en denk vooruit naar het komende jaar. Is er een woord of misschien meerdere woorden van bijvoorbeeld een quote of gedicht, die je zijn bijgebleven? Schrijf die woorden alvast op.

Stel jezelf de vraag: “Welk woord geeft mij focus en richting in het komende jaar?” Denk er niet te veel over na. Je hoeft niet direct een antwoord te hebben. Laat de vraag inweken en doorsijpelen in je onderbewuste.

Je zet daarmee de intentie om jouw woord te vinden. Vertrouw erop dat het woord dat voor jou bedoelt is vanzelf naar je toe komt. Sta ervoor open om het te ontvangen.

Hou een lijstje bij (op je telefoon of op papier) met de woorden die in je opkomen gedurende de dag. Kies uit die lijst de top drie van woorden die er uit springen.

Geef jezelf wat tijd om te zien of één van je top drie jouw woord is, maar blijf ook open voor andere opties, want soms komt er een heel ander woord uit het niets naar je toe.

Kom je er nog niet uit?
Je kunt jezelf een paar extra vragen stellen om je te helpen je woord te vinden:
1. Waar wil je je dit jaar op focussen?
2. Wat staat er in de weg?
3. Waar heb je meer van nodig?
4. Waar heb je minder van nodig?
5. Wat moet er veranderen?
6. Wat is het belangrijkst?
7. Waar word je blij van?
8. Welk woord helpt me om het beste uit mezelf te halen?

Ook al heb je op 1, 3 of 10 januari nog geen idee wat jouw woord voor het nieuwe jaar is, dat is oké. Het komt niet altijd meteen. Geef het tijd. Laat het woord jou vinden. Jouw woord komt vanzelf. Vertrouw erop.

Als je eenmaal jouw woord hebt gevonden, vind dan een manier om jouw woord in het zicht te houden, zodat je eraan denkt om er elke dag naar te leven.

Drie dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je regelmatig aan je woord wordt herinnerd:
1. zet een herinnering op je telefoon
2. maak het je wachtwoord op je computer
3. herhaal het woord 10x, elke keer als je op de wc zit ????

En net zoals je je goede voornemens vertelt aan anderen, deel je nu jouw woord met anderen, zodat ook zij jou kunnen helpen herinneren aan je woord.

Nu is het jouw beurt. Wat is jouw woord voor 2022? Laat het me weten door deze email te beantwoorden. Ik ben heel benieuwd.

Voor een lijst met inspirerende woorden om jouw woord voor 2022 te vinden klik je hier.

Kom je er niet uit? Laat het me weten. Ik help je graag op weg met het vinden van jouw woord.

Ik wens je een magisch 2022 met liefdevolle en helende Frequenties, gezondheid en geluk!

Dank je wel voor het lezen en graag tot de volgende keer.

Liefs Erna