Je bent hier niet om te zijn zoals iedereen

Je bent hier om je unieke zelf te zijn!

 Human Design & Gene Keys

Human Design & Gene Keys Reading

Waarom ben je zoals je bent en waarom doe je zoals je doet? Het wordt ineens allemaal duidelijk!

Je bent niet gek. Je bent niet raar. Je bent UNIEK!

 • Voel je je een beetje verloren in het lawaai van deze wereld?
 • Zoek je naar het doel en de betekenis van je leven?
 • Vraag je je steeds weer af of je op de goede weg bent met je leven?
 • Heb je het gevoel dat niemand je begrijpt?
 • Vooral niet de mensen van wie je het zou verwachten, zoals je partner en je beste vriendinnen?
 • Heb jij het gevoel dat je al heel lang in hetzelfde kringetje ronddraait?
 • Lukt het je niet om oude patronen en gewoonten los te laten of te veranderen?
 • Wil je ontdekken hoe jij je  AUTHENTIEKE & UNIEKE zelf volledig tot bloei kunt brengen?

Dan is een Human Design en Gene Keys Reading iets voor jou! Een compleet nieuwe manier om jezelf echt te leren kennen, zodat je eindelijk op je eigen unieke manier kunt leven en werken. Waarom ben je zoals je bent en waarom doe je wat je doet? Het wordt ineens allemaal duidelijk.

Een Human Design en Gene Keys Reading helpt je om te zien wat je tegenhoudt om volledig je levensdoel te vervullen en hoe je dit kunt transformeren. Er zullen heel veel puzzelstukjes op hun plek vallen. Dit is een unieke mogelijkheid om je leven een nieuwe richting en invulling te geven.

Waarschijnlijk voor de allereerste keer in je leven ontdek je wie je echt bent en wat je echte levensdoel is.

Wat maakt jou tot wie je bent? Welke patronen en gewoonten zorgen ervoor dat je blijft ronddraaien in hetzelfde kringetje? Human Design en Gene Keys helpen je dat te doorzien en te doorbreken, waardoor je verder kunt in de juiste richting.

Het is alsof je de gebruiksaanwijzing in handen krijgt, waarvan je zou willen dat je die bij je geboorte had gekregen. Al jouw bijzondere eigenschappen die regelmatig door anderen werden afgekeurd en waarvoor je jezelf waarschijnlijk vaak hebt veroordeeld, blijken allemaal bij jou te horen. Het is wat jou uniek maakt. 

Het geeft je de bevestiging van wat je ergens altijd al hebt geweten en het is uitnodiging om eindelijk helemaal jezelf te zijn. 

Je geeft daarmee je unieke gaven en talenten de ruimte om naar voren te komen, zodat je kunt gaan leven op de manier die past bij wie jij bent. Daarmee stap je uit de schaduw van wie je dacht dat je was en in het licht van wie je werkelijk bent. Zo kun je eindelijk op je eigen UNIEKE manier en met veel meer gemak in het leven staan.

Veel mensen omschrijven dit als een gevoel van thuiskomen bij zichzelf. Het bevestigt het gevoel dat je altijd diep van binnen hebt gevoeld, maar nooit echt hebt kunnen benoemen.  

Doordat je jezelf beter leert kennen en begrijpen, zal je merken dat je ook meer begrip krijgt voor andere mensen.

Verbaas je niet als de relaties met je partner, kinderen, familie, vrienden en collega’s ineens een stuk aangenamer en relaxter zijn.

 • Wil je leiderschap nemen over je eigen leven met compassie voor jezelf en voor anderen?
 • Wil je jezelf (en anderen) beter leren kennen en begrijpen?
 • Wil je niet langer afhankelijk zijn van mensen, situaties en omstandigheden voor hoe jij je voelt?
 • Wil je leven vanuit je eigen kracht en je missie en je levensdoel leren kennen en vervullen?

Dan is het leren kennen van jouw eigen en unieke Human Design en Gene Keys een absolute must-have om je transformatieproces mee te starten. 

Mijn onconventionele en intuïtieve manier om abstracte stukjes informatie te vinden, ze samen te voegen en de juiste informatie op het juiste moment te vereenvoudigen en te delen, helpen om jezelf beter te leren kennen en begrijpen. 

Jouw unieke Human Design en Gene Keys zijn gebaseerd op je geboortedatum, je geboorteplaats en je geboortetijd.

Human Design en Gene Keys van je kind. Hoe geweldig is het als je een "gebruiksaanwijzing" hebt van je kind, zodat je hem of haar veel beter kunt begrijpen en veel beter kunt begeleiden in het leven.  Ik zou willen dat ik mijn ouders dat vroeger hadden gehad. Dat had een hoop onbegrip en frustratie gescheeld! 

Bij mij krijg je geen standaard reading, waarin ik oplees wat er op je kaart staat. Ik geef je een creatieve benadering, waardoor het praktisch en simpel wordt gemaakt, zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Je bent tenslotte een mens, geen Human Design of Gene Keys kaart of profiel. 

Ben je benieuwd wat Human Design en Gene Keys voor jou kan betekenen? 

Vraag hier je uitgebreide Gene Keys - Humans Design reading aan.