Healy

HEALY – Frequentie therapie voor thuis

Healy is een medisch apparaat voor pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en voor een ondersteunende behandeling bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen.

Healy is klein apparaatje  (5 bij 5 cm) met uitgebreide programma's dat frequenties stuurt naar je lichaam, waardoor je zelf-genezend vermogen wordt geactiveerd en gestimuleerd.

Je kunt de Healy 14 dagen uitproberen om zelf te ervaren wat het voor je doet. Neem contact op voor een afspraak en voor het bespreken van de geweldige mogelijkheden voor je gezondheid. Healy is geschikt voor thuisgebruik, waardoor je altijd je eigen bio resonantie apparaat binnen handbereik hebt.

Vraag naar de mogelijkheden voor aanschaf. Ik ben onafhankelijk partner van Healy. 

Met de Healy kun je ECHT je eigen onmetelijke kracht terug claimen! 

MIjn verhaal met Healy

Oké, kleine "waarschuwing" vooraf. Dit is een lange post en het is misschien een beetje anders dan je van mij gewent bent. Haak aub niet gelijk af als je het begint met lezen en geef me het voordeel van de twijfel. Dank je wel. Helemaal aan het einde  heb ik een klein dank-je-wel-kadootje voor je.

Alles is energie

6 maart 2021

Deze maand bereiken we de trieste mijlpaal van één jaar Corona in Nederland en het ziet er naar uit dat we er helaas nog wel een tijdje last van zullen hebben. Juist daarom wil ik graag het onderstaande met je delen, zodat je weet wat er mogelijk is op het gebied van gezondheid en welzijn. 

Een jaar geleden, toen Corona net begon, kocht ik dit kleine slimme apparaatje (zie foto bovenaan).
Ik kocht het vooral om mijn immuunsysteem te ondersteunen, want de berichten rondom het virus waren best heftig. 

Het eerste programma (er zijn z'n 120 verschillende programma's) die ik probeerde was uiteraard voor het programma “immuunsysteem versterken”. Ik had echt geen idee wat ik moest verwachten.

Toen ik de ochtend na mijn eerste programma opstond merkte ik dat de stijfheid en zwaarte in mijn benen waar ik al maanden last van had sinds ik hielspoor kreeg, zo goed als verdwenen was. En dat terwijl ik een programma voor immuunsysteem gebruikte Waanzinnig!!!  

ik kon me niet eens voorstellen wat er nog meer mogelijk was met dit apparaat qua gezondheid, dus je snapt, ik was wild enthousiast.
 
Nu een jaar later ben ik dat nog steeds. Elke keer verbaas ik me er weer over wat dit apparaat kan doen voor je gezondheid. Niet alleen voor huis-, tuin- en keuken klachten, maar juist ook bij klachten waarvan gezegd wordt dat je er maar mee moet leren leven.

Zoals bijvoorbeeld een vrouw die al jarenlang rondliep met allerlei pijn- en ongemak klachten, waarvoor niemand een oplossing had. Zij heeft nu door het gebruik van dit apparaat veel meer plezier in haar leven gekregen, doordat haar klachten voor meer dan 90% zijn verminderd.  
Dat kan je van tevoren toch niet bedenken! Je gezondheid is zo belangrijk voor je levensvreugde!
 
Zelfs de meest sceptische mensen (mijn familieleden) waren verrast over de werking. Zoals mijn dochter die veel last had van acne (jeugdpuistjes) en na één behandeling al een groot verschil zag.
Of mijn moeder, die door de "corona-stress" slecht sliep. Zij voelde zich na haar eerste behandeling ineens een stuk beter. En ook mijn 'ultra-sceptische' zus ontdekte de voordelen van het apparaat.
 

Frequentie is het nieuwe medicijn 
Nikola Tesla zei het al: “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency, and vibration.”

Vraag nummer 1 over dit apparaat is bijna altijd: Hoe heet dit apparaat?
Dit kleine apparaatje heet een Healy en werkt met frequenties, waardoor het zelf-genezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en gestimuleerd door het geven van de juiste frequenties. Er zijn frequenties voor bijvoorbeeld rust en balans (heel fijn voor Hsp’ers), beter slapen, diepe ontspanning bij stress of om focus en concentratie te verbeteren en nog VEEL meer.
 
Het apparaat is medisch goedgekeurd voor o.a. pijnbehandeling bij chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en voor een ondersteunende behandeling bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde stoornissen. Er zijn ruim 120 verschillende programma’s.

De tweede meest gestelde vraag is: Waar kan ik het kopen?
Dit apparaat wordt verkocht via enthousiaste gebruikers, zoals ik.
Sommige mensen noemen dat “Pyramide”-verkoop” of MLM (multi level marketing) en denken dat ze daardoor teveel betalen voor een product en noemen het “oplichting”.
Zij zullen om die reden nooit zoiets kopen, terwijl het inmiddels de normaalste zaak van de wereld is om producten op deze manier te (ver)kopen. (ik heb al heel veel uitstekende producten op deze manier gekocht) De bekendste daarvan is misschien wel Tupperware. Geweldig product met uitstekende service.
 
Dat is gelijk de belangrijkste reden waarom het juist geweldig is dat het op deze manier wordt verkocht, want je hebt altijd iemand waar je terecht kunt met je vragen en een goede en directe service.
PLUS dat je ook de mogelijkheid hebt om zelf de producten te gaan verkopen als je er enthousiast over bent. Zeker in deze tijd is dat een geweldige manier om van huis uit te kunnen werken en zelfstandig te zijn. MAAR dat hoeft dus niet, want dat is ook een gedachte die veel mensen hebben, dat ze het zelf ook moeten gaan verkopen. NEE, dat hoeft niet.
 
En vraag nummer 3 is dan: Wat kost het?
Dit apparaat is te koop vanaf € 505,36 incl. btw. Daarnaast zijn er nog 3 versies met meer programma mogelijkheden, waaronder een therapeuten versie om te werken op afstand. Als je wilt kun je daar later een upgrade voor kopen.
 
Dan de meeste gehoorde reactie: 500 euro! Dat is een hoop geld voor z’n klein apparaatje”. 
 
Ik begrijp deze reactie heel goed. Toch is het niet veel geld als je ontdekt wat de voordelen zijn voor je gezondheid.
 
Stel je eens voor dat je gewoon thuis je eigen behandeling kunt doen* (en ook je familieleden) en daarvoor niet elke keer naar een therapeut hoeft voor gemiddeld 80 euro per uur.

Je weet nu hoe het apparaat heet: Healy
Je weet wat het kost: vanaf 505 euro
En je weet waar je het kunt kopen: bij mij.
 
Het maakt daarbij niet uit waar je woont, de Healy wordt wereldwijd aan huis geleverd en ik ben telefonisch bereikbaar voor uitleg, informatie en ondersteuning.
 
Als je tot hier gelezen hebt, dank je wel daarvoor. Dat betekent dat je open staat voor nieuwe dingen en dat je wellicht geïnteresseerd bent om er meer over te weten.
Dat is ook de reden dat ik deze informatie met je wilde delen. Dit is echt iets nieuws en revolutionairs op het gebied van gezondheid en ik kan me voorstellen dat je vragen hebt. 

Via deze link naar mijn persoonlijke Healy website kun je meer informatie vinden. Je mag me ook bellen, appen of mailen met je vragen. Mijn telefoonnummer vind je helemaal onderaan deze pagina. Of beantwoord deze email. HIER vind je het volledige overzicht van alle programma's die voor de Healy beschikbaar zijn. 
 
Wil je bestellen? Dat doe ik altijd samen met jou, zodat je op de website de juiste keuze maakt en je precies weet waar je wat moet invullen of aanvinken.
 
O ja, als je wilt kun je de Healy een keer bij mij in praktijk uitproberen*.
Dat duurt ongeveer een uur en ik vraag daar een vergoeding voor van 44 euro. Je kunt dan ook gelijk al je vragen stellen en je krijgt ook uitleg over hoe je de Healy moet gebruiken. Lijkt dat je wat? Laat het me dan weten.

Dank je wel 
Nu je helemaal aan het einde bent gekomen van deze e-mail, wil ik graag als bedankje deze oefening met je delen. Het is een meditatie die ik zelf heb ingesproken en die ik de de komische regenbui oefening heb genoemd.
Het helpt je om gedachten, gevoelens, emoties en nog veel meer, los te laten. Het is simpel, praktisch en effectief.
Het is niet zo dat al je 'problemen' ineens zijn opgelost na het doen van deze oefening, maar stukje bij beetje kun je de energie ervan loslaten die onbewust hebt opgeslagen. Zelf doe ik dit nu 4 maanden minstens 5x in de week en het is heel bijzonder wat er gebeurt. (misschien zie je het zelfs op de foto)

P.S: Omdat het pas de tweede keer is dat ik een audio op deze manier heb ingesproken, zou ik het leuk vinden om feedback te krijgen en van je te horen hoe je deze oefening hebt ervaren.

Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Liefs, Erna