Zyto scan ervaren

Met het Zyto scan apparaat krijg je een uitslag over welke essentiële oliën jou het beste kunnen ondersteunen bij de vraagstukken waar je op dit moment tegen aanloopt in je leven. 

Je kunt de ZYTO scan zien als een soort van GPS systeem dat de weg wijst.  Er word een zogenaamde “bio-verkenning” gedaan. 

Tijdens dit proces meet de ZYTO handscanner de galvanische huidreactie ( GSR) van je lichaam en analyseert de ZYTO Compass software de metingen op basis van een reeks bio- energetische markers.

De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren. De software is gekoppeld aan de in Nederland verkrijgbare oliën en supplementen  van Young Living en deze komen dan ook in het rapport.

Het is dus net alsof het ZYTO Compass je lichaam de vragen stelt en de antwoorden erop registreert.

Het is aan te bevelen om minstens een maand met de oliën uit de uitslag aan de slag te gaan. Ik stuur je een uitgebreide beschrijving via de mail, uitleg van  olien en uitleg en hoe en waar te gebruiken. Daarna kun je nogmaals een scan doen.

Regelmatig doe ik z'n scan bij mezelf.  Tijdens het scannen ben ik dan even met mijn aandacht bij de dingen die ik op dit moment spelen op mentaal, lichamelijk en spiritueel gebied.  Na 3 minuten is de uitslag bekend. Steeds weer herken ik in de uitslag hoe treffend en passend de kenmerken van de oliën zijn die uit de scan komen. Door een tijdje de oliën uit de scan te gebruiken lukt het om echt weer dingen te veranderen en te groeien in deze specifieke gebieden.  En dat is dus niet alleen bij mijn scan zo, maar iedereen die tot nu toe z’n scan heeft gedaan ervaart het op die manier.

Als voorbeeld heb ik de uitslag van 03-10-2016 van de scan en de bijbehorende kenmerken van de olie toegevoegd  Zo kun je zien hoe dat er uitziet.

Loop jij ook met bepaalde emotionele, lichamelijke of spirituele vraagstukken rond of kan je kind misschien een extra steuntje in de rug gebruiken en sta je open voor deze zachte manier van natuurlijke ondersteuning met essentiële olie, dan kan deze scan een waardevolle bijdrage voor je zijn!

De prijs voor een scan is 35 euro inclusief uitleg en duurt maximaal één uur.

Ben jij klaar met al die chemische middelen en zoek je naar iets wat 100% puur natuur is? Dan zijn deze oliën van Young Living iets voor jou.

Heb je nog vragen of wil je meteen een afspraak maken bel of mail dan naar: 06-2887668 of ernazuidhoek@gmail.com

Hier vind je de meer info over de Zyto scan