Nieuw jaar, Nieuwe mogelijkheden

20 mei 2019

Nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden

Afgelopen zondag was ik jarig en bereikte ik de magische leeftijd van 50 jaar. Compleet met Sarah pop voor de deur en een spandoek met 3 x toeteren om te feliciteren. Stiekem toch wel heel leuk.

Als ik terug kijk op de afgelopen 10 jaar dan is er heel wat veranderd.

10 jaar geleden was mijn vader ernstig ziek en hij overleed op 17 augustus 2009. De dag na zijn overlijden werd mijn dochter 3 jaar. Mijn vader heeft het helaas niet meer mogen meemaken. Een groot gemis is wat blijft.

En ik ………ik had niets kunnen doen om zijn leven/lijden dragelijker te maken. Ik was machteloos. Ik schreef er vorig jaar een bijzonder blog over.

Ik denk dat dat het moment was waarop ik (onbewust) begon aan mijn ontdekkingsreis van Het Leven.

Na zijn overlijden, in september van dat zelfde jaar, belandde ik zelf ik het ziekenhuis.
Ik had de operatie uitgesteld omdat ik niet wilde dat ik in het ziekenhuis zou liggen als mijn vader plotseling zou overlijden. De operatie verliep goed en ik herstelde snel.

Na de operatie kwam ik iemand tegen die mij het een en ander vertelde over gezonde voeding. Daar ben ik toen min of meer ingedoken en ik kreeg een hele nieuwe kijk op voeding in relatie tot gezondheid.

Daarna begonnen ook andere dingen mij te interesseren. Ik begon met een cursus Reiki. Daarna volgden nog veel  meer cursussen, workshops en opleidingen.
Ik leerde methoden en technieken en moest dingen onthouden om het me eigen te maken.

Ik las ook heel veel over zaken die anders waren dan "normaal". Het is heel bijzonder waar we als mens allemaal toe in staat zijn. Dat is iets waar ik nog steeds heel erg geïnteresseerd in ben en veel over lees. 

In 2014 kwam Access Consciousness Bars op mijn pad. Dat was een doorbraak in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Een doorbraak van me overal druk over maken en een kort lontje hebben, naar rust in mijn hoofd en meer plezier en gemak in mijn leven ervaren.

Door het geven en ontvangen van Bars sessies merkte ik dat ik veel makkelijker met alledaagse dingen om kon gaan. Ik maakte me minder druk over zaken die om me heen gebeurde waar ik toch niets aan kon veranderen. Ik kon veel makkelijker met moeilijke mensen of situaties omgaan en dingen gleden makkelijker van me af.

De werkelijke omslag kwam op 31 oktober 2017 toen ik het levens veranderde inzicht kreeg dat alles wat ik denk niet perse waar hoeft te zijn. Dat inzicht heeft echt alles veranderd. Ik maakte er een video over.

Nadat ik dat levens veranderende inzicht had gekregen, zag ik ineens iets wat ik me nog nooit eerder had gerealiseerd; namelijk hoe ik als mens functioneer via mijn gedachten en hoe dat voor 100% mijn leven bepaalt.

Dat heeft mij een totaal nieuwe kijk op het leven gegeven! Daardoor vind ik rust en helderheid van binnenuit. 
Dat is de plek waar ik zelf invloed op heb. Op die manier ben ik niet afhankelijk van mensen, omstandigheden of situaties voor mijn geluk!

Nu ga ik weer een nieuw levensjaar in en zal er zeker ook de komende 10 jaar weer van alles veranderen.

Eén van die dingen die al gelijk veranderd is dat mijn bedrijf vanaf nu verder gaat onder een nieuwe naam:

Praktijk voor Mentale Helderheid 
Rust en Helderheid van Binnenuit


Het dekt veel beter de lading van waar ik voor sta. Ik geloof namelijk dat het vinden van je eigen antwoorden van binnenuit, de manier is om echt blijvend iets te kunnen veranderen. 

Op het moment dat je je eigen antwoorden vindt:
Dan pas blijft het hangen.
Dan pas kan het echt landen!
Dan pas kan er echt een verandering plaatsvinden.
Dan ben je verbonden met je Eigen-Wijsheid.
 

Want advies opvolgen van anderen werkt een beetje, maar je eigen antwoorden vinden werkt een boel. 


Dan ga je ook begrijpen waarom alle andere dingen die je hebt geprobeerd tot nu toe, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht.  

Dat is waar ik mensen graag bij wil helpen.

Waar zou jij graag helderheid in krijgen? Ik hoor het graag!