19 juni 2018

Hier word ik blij van. Dit is wat mijn leven in een totaal ander daglicht heeft gezet.

Graag deel ik een "must see video" met je, waarin de diepere betekenis achter "het leven" heel mooi wordt verteld en die mij echt diep raakte. Dit is waar het volgens mij om gaat. Dit is wat mijn blik op het leven totaal heeft veranderd. Dit is wat ik wil delen. En tegelijkertijd is het ook heel lastig voor mij om hier woorden aan te geven. Dit gaat zo diep dat het begrijpen ervan, soms voorbij gaat aan mijn begrijpen ervan. Wat ik wel weet is dat ik hier blij van word. Ik voel dat hier z'n waarheid in zit. Zoals ik het nu zie is dit de manier om het lijden, strijden, worstelen en tobben wat ik zoveel mensen zie doen, te verlichten. Een aantal stukjes uit de video die mij diep raakten: "Bomen zijn ruimte bewust. Hun takken groeien zelden tot nooit in elkaar" "Dit hele ding dat we leven noemen is een illusie, Dit hele ding dat we leven noemen, dat we zo serieus nemen, is een" magische truc". "Wat als de reden dat we verdwalen in gedachten is, dat we onze weg terug vinden naar  "huis". Naar onze ware zelf, wie we werkelijk zijn" Want wanneer we kunnen zien wie we werkelijk zijn, oneindige wezens met een menselijke ervaring, valt alles op zijn plaats. Als we dit echt kunnen gaan begrijpen, voor zover dat mogelijk is met ons menselijke verstand, veranderd dat je leven voorgoed. Dit is waanzinnig. Ik heb nooit op deze nieuwe manier naar de natuur gekeken. Natuur / Universele intelligentie (de intelligentie achter al het leven.) maakt geen fouten. We maken deel uit van de natuur, iets wat we te vaak lijken te vergeten. (het wordt ook wel Three Principles of Inside-out Understanding genoemd) En er zijn nog veel andere mooie dingen die in deze video aan bod komen. Ik wens je veel kijk plezier. TIP Geen zin om zo lang te zitten luisteren? Luister naar deze video terwijl je de hond uitlaat, naar je werk fietst of in de auto rijd. Wil je hier verder over praten of meer van weten? Is er iets wat je wilt delen of heb je vragen naar aanleiding van deze blog? Laat het me dan aub weten en ik kom er graag bij je op terug. 
XO Erna Jouw leven - Op jouw manier Gun jezelf het beste & GA VOOR GOUD