Ben jij toe aan een meer ontspannen manier van leven?

Gun jij jezelf….. tijd om te ontspannen, je hoofd leeg te maken en jezelf op te laden?

En dan bedoel ik niet naar de sauna, de schoonheidsspecialiste of een hele dag in een wellness resort verblijven. Ik bedoel, zorg jij goed voor je interne wellness? Je innerlijke welzijn.

Steeds meer mensen lijden aan stress gerelateerde klachten, burn-out of depressie.
Het dreigt een nieuw normaal te worden. Alsof het bij het leven hoort, waarin alles steeds vlugger en vluchtiger gaat.

Om te kunnen blijven voldoen aan de verwachtingen van anderen en de maatschappij lopen steeds meer mensen zichzelf voorbij. Vermoeidheid, hoofdpijn en fysieke klachten als rug-, nek- en schouderpijn zijn de eerste verschijnselen die op de loer liggen

Het gaat me aan mijn hart als ik zie hoe moeilijk sommige mensen het hebben.

Wat kun je doen?

Een van de eerste dingen die meeste mensen doen is naar de huisarts gaan. Met een beetje “geluk” krijg  je een middel voorgeschreven waarvan je vaak de naam niet eens uit kunt spreken.

Maar in de meeste gevallen hoor je de huisarts toch vaak zeggen: “Kijk het nog maar even een weekje aan”. En daar ga je dan maar weer. Terug naar huis met een hoofd vol stress of de andere klachten waarvoor je kwam.

Wat als er een natuurlijke manier is die een blijvende verbetering van je leven mogelijk maakt?

Want heb je er ooit over nagedacht dat veel lichamelijke klachten ontstaan uit mentale stress, zoals teveel denken, problemen op je werk of in je relatie, angst of andere dingen die je mentaal bezig houden.

Zelden zijn deze klachten terug te voeren op een lichamelijke voorval. Wat we echter proberen is om het wel op dat niveau op te lossen, terwijl het daar niet is ontstaan.

Het ontstaat voornamelijk vanuit je denken.

Als je kunt gaan zien hoe die stressvolle gedachten tot stand komen (Nee, het is niet je werkgever of die vervelende collega) zul je veel makkelijker met stress en andere voorvallen kunnen omgaan.

Als je je denken anders kunt gaan ervaren, zullen veel problemen vervagen of wegvallen.

Als je in combinatie daarmee ook nog eens op een bijzonder ontspannen manier je hoofd leeg kunt maken van belemmerende gedachten, dan krijg je weer zicht op de dingen die het leven leuk en ontspannen maken.

Je zult ontdekken dat je een natuurlijke veerkracht bezit, meer relaxed kunt leven en dat je problemen veel makkelijker zelf kunt oplossen

Ben jij toe aan een meer ontspannen manier van leven?

Ik kan je daarbij helpen

Bijvoorbeeld tijdens één of meerdere gesprekken waarbij ik je help met het verkrijgen van inzichten die je laten zien hoe vanuit je denken, problemen, stress, angst en andere obstakels ontstaan. Het helpt je te zien hoe we vanuit ons denken functioneren en hoe dat voor een heel groot deel je leven bepaalt.

Als je dat vanuit een andere invalshoek kunt gaan zien, komt alles in een ander daglicht te staan en creëer je een blijvende verandering en verbetering. Vandaar uit ontstaat rust, flow en moeiteloosheid.

Daarnaast maken we op een bijzonder ontspannen manier je hoofd leeg van dingen die je belemmeren. Dit zal in elk gebied van je leven op een positieve manier tot uitdrukking komen. Dan kun je spreken van innerlijk of mentaal welzijn. Dat gun ik jou, Lees verder

Denk minder – Ervaar meer

 

 

Denk minder – Ervaar meer