Wie zit er achter het stuur van jouw leven?

Heb jij ook af en toe het gevoel dat je geleefd wordt? Dat je niet zelf achter het stuur zit van jouw leven, maar dat je wordt gereden door een of andere coureur? Die het gaspedaal stevig ingetrapt houdt en maar moeilijk de rem kan vinden. Uitstappenis bijna onmogelijk geworden.

Hoe lang blijf jij nog deze dollemansrit uitzitten?  Tot je van  slecht gehumeurd in een depressie beland of nog erger; in een BURN-OUT terecht te komen?

Kom op zeg, dat laat je je toch niet gebeuren!

Begin eens met diep adem te halen. Stop met waar je mee bezig bent. Ontspan je schouders, Merk je hoe je die al die tijd al aangespannen had? Ga even zitten. Kijk eens om je heen. Waar ben je mee bezig? Is dit het leven zoals je je het had voorgesteld. Hollen, rennen, vliegen, en weer door gaan? Leeg, moe, futloos als een zombie. Op de momenten dat je “vrij” bent heb je hoofdpijn en ben je niet de meest gezellige versie van jezelf.  Blehh, wat een leven!

Als er iets is wat jij zou willen veranderen in jouw leven, wat zou dat dan zijn? Wat zou jou weer vrolijk, blij en ontspannen maken?

Eindelijk die gedachten trein tot stilstand brengen? Meer waardering voor wie je bent en wat je doet? Keuzes kunnen maken waar jij blij van wordt? Weten dat het leven bedoelt is om plezier te hebben? Wat kun je doen?

Ik kan je helpen om vrij te breken uit die gedachten gevangenis, om jou hoofd weer leeg te maken, om niet meer afhankelijk te zijn van mensen, omstandigheden en situaties die voor jou niet werken? Lijkt dat je wat? Binnen enkele sessies weet jij precies hoe je dat kunt bereiken en wat je moet doen om dat zo te houden.

Ik help jou de beste versie van jezelf te zijn!

Kom naar een intro avond BREEK VRIJ UIT JE GEDACHTEN GEVANGENIS.Inspiratie voor een leuker leven. Tijdens deze avond laat ik je zien dat jij altijd de regie hebt over jouw leven en hoe je jou gedachten, gevoelens en emoties voor je kunt laat werken in plaats van tegen je

Heb je nog vragen of wil je eerst meer weten, bel of mail me dan.