Vraag en het wordt gegeven

Vraag en het wordt gegeven

donderdag 26 april  om 19.30 uur in Voorhout.

Alles over manifestatie, creatie, wet van aantrekking, gedachtekracht en meer.

Jij creëert de wereld om je heen van binnen uit. Alles wat je ziet in jouw “buitenwereld” is een vertaling van jouw “binnenwereld”. Het is een film waarvan jij de regisseur bent. Jij ziet  wat je van binnenuit creëert  Jij hebt de totale verantwoording van hoe je wilt dat jouw leven eruit ziet in eigen beheer.  Je kunt niemand de schuld geven van wat er in jouw leven gebeurt. 

Wat er gebeurt is dat je je laat tegenhouden door je beperkende gedachten en overtuigingen over dat iets moeilijk is of niet voor jou is weggelegd. Je beleeft de wereld door jouw filters van opvoeding, school, opgelegde regels, dingen die je voor waarheid hebt aangenomen, gedachten, gevoelens en emoties enz.

We weten vaak wel wat we niet willen, maar als je mensen vraagt wat ze dan wel willen, hebben ze niet een heel duidelijk antwoord. Vandaar dat je  meestal krijgt wat je niet wilt, want je focus ligt op wat je niet wilt.

De meeste voor de hand liggende manier is dan om je te focussen op wat je wel wilt. En dat doe je door je gedachten, gevoelens, emoties en je overtuigingen te herzien naar wat het is wat je wilt. En dat kan enkel en alleen van binnen uit.

In deze workshop deel ik met je wat ik hierover weet en wat mijn ervaringen zijn met  deze onderwerpen en je kunt je vragen die er over hebt aan me stellen. 

Na deze avond heb je meer inzicht in de begrippen manifestatie, creatie, wet van aantrekking, gedachtekracht, healing  en kun je je eigen capaciteiten opnieuw gaan inzetten om je leven te veranderen.

Nieuwsgierig? Dan zie ik je graag op 26 april om 19.30 uur in Voorhout.

Bijdrage voor deze workshop is € 15,00.

Reserveer je plaats via ernazuidhoek@gmail.com