Recensies

Over werken met Erna

Erna Zuidhoek

Intuïtieve gids en rebelse pionier op het gebied van persoonlijke groei en transformatie.
Oprichter van De Gave Wijven Club

Mijn werk is onder andere geinspireerd door:
Human Design
Gene Keys

Access Consciousness
The Three Principles van Sydney Banks 

En het gedachtegoed van:
Eckhart Tolle
Byron Katie
Louise Hay
Bruce Lipton
Gregg Braden
Joe Dispenza
Tosha Silver
Heartmath Institute

en vele anderen

Recensies 

Wat mensen zeggen over werken met mij:

Hanneke (53): "Na al die jaren van therapie heb jij me de meest zinvolle handvatten gegeven en daar ben ik je nog steeds heel dankbaar voor!!!"

Anja (58):  "Wat jij doet is geweldig, de energie spat er van af!!  Ik heb net je nieuwe e-book gelezen. Ik herkende natuurlijk een aantal dingen waar we samen al eerder over hebben gesproken, maar er waren ook wat nieuwe dingetjes zoals de broodkruimels die je kan volgen. Heel erg leuk die metaforen.
Jouw wijsheden zijn het beste wat me de laatste tijd is overkomen. En bij een terugval lees ik jouw teksten of kom ik weer bij je langs! Het voelt zo rijk dat ik je heb leren kennen! "

Peter (56): "Je hebt me hele goede inzichten gegeven en de sessies hebben echt mijn hoofd leeggemaakt"

Alice (49): "Dit is beter dan therapie in welke vorm dan ook. Het heeft mijn leven een ontzettende boost gegeven"

Petra (36): "Soms is het nog moeilijk, maar ik maak nu andere keuzes en kan de dingen nu anders zien en benaderen"

Patricia (47): "Het heeft me echt goed gedaan voor de spanningen in mijn nek"

Gonda (34): "Dankzij onze gesprekken ben ik anders tegen dingen aan gaan kijken. Het heeft me een andere kijk op het leven gegeven"

Hans (57): "Leuk dat ik je heb mogen leren kennen en om je passie te zien voor wat je doet en wat je voor mensen wilt betekenen"

Natasja (46)"Ik ken niemand die zoveel enthousiasme uitstraalt als jij! Daar wordt je toch blij van!"

Jannie (63): "Wat jij doet is echt uniek, je hebt zoveel inzicht en interesse in zaken waarvan ik het bestaan niet eens weet"

Ervaringen met BARS

Rugklachten  & Bars

Voor aanvang van de tweede sessie van Hans vertelde hij dat er na zijn eerste sessie veel was gebeurd. Hij kon eindelijk na tientallen jaren weer zonder problemen opstaan uit zijn bed. Zijn rugklachten waren namelijk sterk afgenomen. De drukte in zijn werk kon hij beter aan en had duidelijk meer rust in zijn hoofd.
En na afloop van de sessie zei hij: ik kan me anders nooit zo diep ontspannen, ik had echt het gevoel dat ik heel ergens anders was tijdens de sessie.

Na 3 sessies is zijn de jarenlange rugklachten van Hans zo goed als verdwenen en tot op de dag van vandaag is dat zo gebleven.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jan Kieft (62):  Zelden heb ik mij zo snel zo ontspannen gevoeld als toen Erna’s handen mijn hoofd aanraakten. Een Bars behandeling van haar is een echte aanrader. Erna aan je hoofd, jij uit je hoofd, fantastisch! 

Echt iets voor de gestreste manager / ondernemer!

 

Slaap apneu* & Bars 

Een mooie ervaring van Theo die last heeft van depressiviteit en vorige week zijn eerste Bars sessie heeft gehad.

Hij merkt dat hij lekkerder slaapt en hij heeft een hele fijne week gehad, waarin hij diverse dingen heeft ondernomen, maar ook goed voor zichzelf heeft gezorgd door op tijd rust te nemen. Het ontbijt smaakt hem weer en hij voel zich een stuk beter.

Maar het opmerkelijkste verschil vond ik wel, dat toen hij tijdens de vorige sessie in slaap was gevallen hij behoorlijk last had van slaapapneu* en tijdens de sessie van vanmorgen was hij ook in slaap gevallen maar zijn ademhaling bleef mooi rustig en de slaap apneu was niet aan de orde.

(*Bij slaapapneu stokt de ademhaling enkele tientallen seconden tijdens het slapen.)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Annemarie: Tijdens de sessie was ik zo snel diep ontspannen, dat ik binnen 10 minuten in slaap was gevallen. Wat mij opvalt na de sessie is dat ik merk dat ik zaken die ik normaal zou laten liggen, nu sneller oppak en afhandel en het is rustiger in mijn hoofd.