Praktische zaken

Sessies volgens afspraak. Een afspraak maken kan zowel telefonisch als per email.

Ik vraag je om op tijd aanwezig te zijn voor je afspraak. Te laat komen gaat ten koste van de  voor jou gereserveerde tijd.  Mobiele telefoons dienen te worden uitgeschakeld tijdens de sessie.

Energetische behandelingen vinden gekleed plaats, liggend op een comfortabele behandeltafel.
• Draag loszittende kleding.
• Nuttig vlak voor de behandeling geen zware maaltijd.
• Drink kort voor de behandeling geen alcohol of koffie.
• Neem even rust na een behandeling en drink voldoende water

Afspraken voor een sessies kunnen op werkdagen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij het afzeggen binnen 24 uur voor de afspraak worden de kosten van de sessie in rekening gebracht.

Betaling dient meteen na de afspraak/behandeling contant te geschieden. Er is geen pinautomaat aanwezig. Bij voorkeur gepast betalen.

In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. (Bushalte ’t Soldaatje Voorhout)

 

LET OP: ik ben geen arts, geen psycholoog of wat dan ook. Ik verhelp ook geen ziektes of aandoeningen. In geval van ziekte dient altijd een arts of specialist te worden geraadpleegd. Medische behandeling of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder je eigen arts of specialist geraadpleegd te hebben. De behandelingen die worden gegeven zijn aanvulling op en geen vervanging voor medische en reguliere behandeling.