Over werken met Erna

Hanneke (53): 

"Na al die jaren van therapie heb jij me de meest zinvolle handvatten gegeven en daar ben ik je nog steeds heel dankbaar voor!!!"

Petra (36):

 "Soms is het nog moeilijk, maar ik maak nu andere keuzes en kan de dingen nu anders zien en benaderen"

 

Gonda (34):

 "Dankzij onze gesprekken ben ik anders tegen dingen aan gaan kijken. Het heeft me een andere kijk op het leven gegeven"

 

Peter (56):

 "Je hebt me hele goede inzichten gegeven en de sessies hebben echt mijn hoofd leeggemaakt"

Anja (58):  

"Wat jij doet is geweldig, de energie spat er van af!!  Ik heb net je nieuwe e-book gelezen. Ik herkende natuurlijk een aantal dingen waar we samen al eerder over hebben gesproken, maar er waren ook wat nieuwe dingetjes zoals de broodkruimels, die je kan volgen. Heel erg leuk die metaforen."
"Ik kan opnieuw zeggen: jouw wijsheden zijn het beste wat me de laatste tijd is overkomen. En bij een terugval lees ik jouw teksten of kom ik weer bij je langs! Het voelt zo rijk dat ik je heb leren kennen! "

Lidia (44):  

Door jou beleef ik een heel mooi einde aan dit jaar. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor! 

 

Jan Kieft (62):  

Zelden heb ik mij zo snel zo ontspannen gevoeld als toen Erna’s handen mijn hoofd aanraakten. Een Bars behandeling van haar is een echte aanrader. 

Erna aan je hoofd, jij uit je hoofd, fantastisch! 
Echt iets voor de gestreste manager / ondernemer!