Luister naar je alarmsysteem

Zou het kunnen zijn dat pijn, angst en andere lichamelijke en mentale narigheid die je ervaart, een NOODOPROEP van je immens intelligente lichaam is, om je wakker te schudden om eens te kijken waar je mee bezig bent en of dat allemaal nog wel klopt.

Dingen blijven doen die niet meer voor jou werken. (relatie,  (v)echtscheiding,  werk, sporten, andere verplichtingen) veroorzaken enorme STRESS reacties in je lijf. En je lijf vertaald die stress in pijn, angst en allerlei andere soorten ongemakken.

De ALARM bellen gaan steeds harder rinkelen als je ze blijft negeren.  Luister naar je pijn. Het wil je iets vertellen. Zie het als een vriend die je waarschuwt voor erger. Ben je bereid er naar te luisteren en te onderzoeken wat je alarm systeem doet afgaan?

Elke gedachte veroorzaakt een gevoel en wij mensen voelen op die manier onze gedachten. Elke stressvolle gedachte wordt gevoeld door je lijf, in je lijf.  En hoe meer stressvolle gedachten, hoe meer pijn en ongemak het lijf voelt en uitzendt.  Als dat zo is dan is het omgekeerde is dus ook mogelijk. Hoe minder stressvolle gedachten, hoe minder pijn en ongemak het lichaam ervaart.

Stress wordt niet veroorzaakt door iets buiten jou. Jouw gedachten over datgene wat buiten jou gebeurt, veroorzaakt stress.  Het probleem ligt niet in de wereld om je heen, maar in wat jij gelooft en denkt over de wereld om je heen.

Als je weet dat je zelf die stressvolle gedachten veroorzaakt, dan is het niet echt slim om die stressvolle gedachten te blijven denken. Toch?

Ik kan je helpen om inzicht te krijgen in je gedachten en je hoofd leeg te maken van stress en ander overbodig denken, waardoor je ook in je lijf de veranderingen gaat merken.

KLIK HIER voor meer informatie

E-BOOK Maak van je probleem een oplossing
Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt in MailChimp
Download gratis: Van irritatie naar transformatie
Door het invullen van je gegevens en je aanmelding geef je toestemming aan gunjezelfhetbeste.nl om je te mogen mailen en je persoonsgegevens te verwerken.