Kickstart je Transformatie 

Jouw leven op jouw unieke manier 

Kickstart Sessie

Zet de eerste stap naar rust, ontspanning en geluk in je leven door lief te zijn voor jezelf met deze Transformatie Kickstarter.

In deze sessie maken we een begin met het opruimen beperkende gedachten en overtuigingen, die je belemmeren om te leven zoals je dat graag zou willen.

Het eerste deel van de sessie is een ontspannende energetische behandeling waarbij je gekleed op een behandeltafel ligt, terwijl ik je hoofd licht aanraakt, waardoor spanning, stress en malende gedachten direct verminderen.

Je hoeft zelf niets te doen, Je hoeft niet te weten wat je moet loslaten en je hoeft niet over je problemen te praten. Alles gebeurt vanzelf, op het juiste moment. Dit is een uurtje genieten van rust en ontspanning, terwijl je hoofd wordt leeg gemaakt van alles wat je niet meer dient.

In het voor- en nagesprek krijgen we helder wat voor jou belangrijk is. We focussen daarbij niet op problemen, halen we geen oude koeien uit sloot en laten we het verleden met rust. Je krijgt praktisch toepasbare tips waarmee je verder kunt.

Wat brengt deze ruim twee uur durende Kickstart Sessie je:

  • Je creëert rust in je hoofd en je lijf wat doorwerkt in alle gebieden van je leven
  • Er ontstaat ruimte voor het zien van nieuwe mogelijkheden, ideeën en inzichten, die bijdragen aan meer plezier en ontspanning.
  • Je stresslevels gaan omlaag
  • Je humeur en je nachtrust verbeteren
  • Je kunt makkelijker omgaan met 'lastige' mensen of situaties
  • Dingen glijden makkelijker van je af en je maakt je  minder druk om zaken die je niet kunt veranderen
  • Fysieke of mentale (stress gerelateerde klachten (rug-, nek- schouder- hoofdpijn) kunnen verminderen of zelfs verdwijnen 

Dit is het beginpunt voor het creëren van rust en ruimte in je hoofd en transformatie in je leven.

Deze twee uur durende  Kickstart Sessie kost 297 Euro excl. BTW

Onmetelijk Krachtig
Als je verder niets veranderd en je (onbewust) blijft doen wat je altijd deed, blijf je steeds hetzelfde krijgen en dat is niet wat je wilt.

Daarom is het belangrijk om oude patronen waarin je je jarenlang onbewust hebt vastgezet, verder te doorzien en te doorbreken.

Het vraagt om bewustwording van oude overtuigingen en gewoontes. Pas als je bewust bent van wat er gebeurt kun je het veranderen

Het maakt de weg vrij om elke dag blij en vol energie wakker te worden en vol enthousiasme en plezier te genieten van je leven, je werk en je relaties.  

Welke verandering wil jij graag zien in jouw leven? 

Heb behoefte aan iets meer dan een Kickstart sessie?  Klik HIER

Als je er klaar voor bent, klik dan op de groene knop voor het maken van een Intake afspraak. Voor de duidelijkheid: Je zit nergens aan vast als je vrijblijvend contact met me opneemt. Je blijft alleen vastzitten als je geen contact opneemt.

Voel je welkom!

HUMAN DESIGN - GENE KEYS READING 
Misschien is een Human Design - Gene Keys Reading iets voor jou.  Dit is geen standaard kant en klaar reading, maar een persoonlijk en op maat gemaakt document, waar je nog heel vaak naar zult teruggrijpen. Deze reading is gebaseerd op het werk van Human Design en Gene Keys.

Deze reading staat op zich, maar kunnen ook het begin zijn van je  ontdekkingsreis naar je UNIEKE zelf door één op één met mij samen te werken.

KLIK HIER voor meer info.

Heb je nog een vraag?

Bel of WhatsApp via  06 28 876 686 of stuur een e-mail naar erna@gunjezelfhetbeste.nl