Frequentie therapie voor thuis

We leven in een tijd waarin het steeds belangrijker wordt om weer op ons zelf te vertrouwen en op de onmetelijke kracht die we werkelijk zijn. 

Daarom wil ik graag iets met je delen waar ik heel enthousiast over ben en waarmee je die kracht positief kunt ondersteunen.

Heb je wel eens gehoord van frequentie therapie of bio-resonantie?

Het wordt o.a. ingezet bij (chronische) pijn, fibromyalgie, migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie of angst en nog veel meer.

Het brengt je lichaam en geest in balans met behulp van de juiste frequenties, waardoor je zelf-genezend vermogen wordt geactiveerd en gestimuleerd.

Tot nu toe kon dat alleen met een groot apparaat bij een therapeut, Maar dankzij de nieuwste technieken is er nu een apparaatje (5 bij 5 cm) wat werkt via een App en Bluetooth op je smartphone. Ik heb het nu een paar weken gebruikt en het werkt echt waanzinnig.

Al na 1 behandeling van een uur merkte ik dat de zwaarte en stijfheid in mijn benen, waar ik al maanden last van had sinds ik hielspoor kreeg gewoon weg is! Ook de heftige acne bij mijn dochter is na 2 behandelingen enorm verminderd.

En dat zijn nog maar 2 programma’s en er zijn ruim 120 verschillende programma's o.a. ook voor het versterken van je immuunsysteem.

Er zijn zoveel mogelijkheden met dit apparaat voor je fysieke en mentale gezondheid. Zeker voor kwalen waarvan gezegd wordt dat je er maar mee moet leren leven.

Nu, meer dan ooit, is je gezondheid het grootste goed.

Met dit apparaat heb je altijd de juiste frequentie op zak. Door het regelmatig gebruiken van de specifieke frequentieprogramma’s ondersteun je het herstel van geestelijk en lichamelijke balans.

Het helpt je om fit te blijven, om pijn te verminderen, ondersteunt bij stress, bij het slapen. Maar ook voor diepe ontspanning, uithoudingsvermogen verbeteren, meer kracht, meer focus en concentratie, voor gewichtsbeheersing, immuun systeem versterken, ondersteuning bij de menopauze en nog veel en veel meer.

De mogelijkheden voor je gezondheid zijn eindeloos, dus je snapt mijn enthousiasme.

Heb jij het gevoel dat dit iets voor jou kan zijn om je welzijn te verbeteren? 

Neem geheel vrijblijvend contact met me op. Ik beantwoord graag je vragen.

Erna Zuidhoek

ernazuidhoek@gmail.com

Bellen of Whatsapp 06- 28 876 686

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, close-up