BELANGRIJKE INFORMATIE

Annuleringsvoorwaarden

Ik wil je vragen om op tijd aanwezig te zijn voor je afspraak. Later komen gaat ten koste van de voor jou gereserveerde tijd.

Afspraken voor een sessie kunnen op werkdagen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd.

Bij het afzeggen binnen 24 uur voor de afspraak worden de kosten van de sessie in rekening gebracht.

Alle genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld.

Betaling na afloop van de afspraak of voor aanvang van de maand/periode.

Er is GEEN pinautomaat aanwezig.

Betaling contant bij voorkeur gepast. 

In de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. (Bushalte ’t Soldaatje Voorhout)

LET OP: ik ben geen arts en niet medisch opgeleid.Ik verhelp geen ziektes of aandoeningen. In geval van ziekte dient altijd een arts of specialist te worden geraadpleegd. Medische behandeling of medicijn gebruik mag niet worden gestopt zonder je eigen arts of specialist geraadpleegd te hebben. De sessies die worden gegeven zijn aanvulling op en geen vervanging voor medische behandeling.

Annuleringsvoorwaarden Workshop/meeting/training

De inschrijving voor een workshop is definitief op het moment dat je betaling is ontvangen. 

Een factuur dient zo snel mogelijk te worden voldaan doch uiterlijk een week voor aanvang van de workshop.

Ongeveer twee dagen voor aanvang van de workshop ontvang je een mail met de laatste informatie. 

Annuleren van een workshop/meeting/training is  mogelijk tot twee weken voor aanvang van de workshop. Mocht je al betaald hebben, dan ontvang je het volledige bedrag terug op je rekening minus € 15,00 administratiekosten.

Annuleer je vanaf 14 dagen voor de workshop, dan ben je vijftig procent van het totale bedrag verschuldigd. De andere vijftig procent krijg je, indien al betaald, teruggestort.

Bij annulering vanaf 7 dagen voor de workshop, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Je kunt er altijd voor kiezen om iemand anders in jouw plaats te laten deelnemen. Geef de  naam van diegene dan wel vooraf door via de email.  Je kunt er ook voor kiezen om mee te doen op een andere datum.

Annulering verloopt alleen via de email, niet telefonisch.

Mocht ik de workshop wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt zelf annuleren, dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort, tenzij je er voor kiest om de workshop op een andere datum alsnog te volgen.