Emotie Ontkoppel  Methode

Hoe zou het zijn als je emotionele pijn, beperkende gedachten en overtuigingen en fysieke of mentale ongemakken, kunt loslaten en de geblokkeerde energie weer kunt laten stromen?

Je bent al ontelbare keren bij de huisarts geweest, hebt onderzoeken gehad in het ziekenhuis, je bent bij fysiotherapeut geweest en nog een aantal geleerde mensen hebben gekeken naar jouw klachten. Allemaal zonder resultaat.  Er is je vertelt dat je er maar mee moet leren leven of dat het tussen je oren zit.

Met de Emotie Ontkoppel Methode is het mogelijk om deze fysieke of mentale klachten te ontkoppelen uit je energie systeem

• zonder te praten
• zonder moeite
• zonder oude stukken op te rakelen en te herleven
• zonder te weten wat het is dat jou onbewust belemmert 

 Alles is energie 

Emotionele bagage opgeslagen in het lichaam kan een oorzaak van ziekte of ongemak zijn. Het ontkoppelen van deze belastende energieën brengt snel verlichting in allerlei gebieden.

Deze nieuwe, zeer eenvoudige en vooral diepgaande methode maakt het mogelijk om energetische belastingen in ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele systeem te ontkoppelen.

Met deze methode is het nu mogelijk om groepen energetische belastingen, die gerelateerd zijn aan klachten en/of onbalans in het lichaam in een keer te ontkoppelen. Het lichaam zoekt vervolgens vanuit zijn eigen wijsheid een nieuwe balans.

Bijna elke lichamelijke klacht is een uiting van een energetische verstoring of blokkade in het energie systeem van ons lichaam. Om de verstoring of blokkade op te sporen vragen we ons onderbewustzijn om hulp. En dat doen we via spiertesten of met een biotensor.

Een biotensor is een uiterst gevoelig meet- en testinstrument, dat met de aanwezige levensenergie gaat resoneren.  Het wordt gebruikt als verlengt stuk van het onderbewuste weten en kan bij bepaalde vraagstellingen zichtbaar aangeven wat de antwoorden kunnen zijn.  

Het is daarbij niet nodig om oude zaken te herbeleven, op te rakelen of te weten waar iets zijn oorsprong heeft. Alles kan in principe zonder erover te praten worden losgelaten.

Gevolgen van geblokkeerde energieën kunnen onder andere zijn:

  • Allerlei vormen van lichamelijke klachten, zoals bijv. hoofdpijn, rugpijn nek en schouderklachten e.d.
  • Weefsels en organen die minder goed functioneren
  • Elke andere vorm van lichamelijk of mentaal ongemak

Deze methode is gebaseerd op de Body Code en de Emotion Code, maar is daar een vereenvoudigde versie van,  die veel sneller en makkelijker werkt.

 

Laat los wat je niet meer nodig hebt en keer terug naar je oorspronkelijke staat van zijn.